Online oktatás

posted in: Hirek | 0

 

Fontos tudnivalók

Igényelhető “csaladnev.keresztnev@puskastivadar.ro” e-mail fiók minden tanárnak, aki az intézményünkben dolgozik. Ezzel lehet használni a Google szolgáltatásokat, applikációkat.

Aki még nem rendelkezik ilyen e-mail fiókkal, az küldjön egy levelet a puskasadm@puskastivadar.ro címre a következőket betartva:

– tárgy (subject) : Távoktatás

– első sor: Teljes név

– második sor: tantárgyak, amelyeket tanít (pl. Matematika, Fizika…)

Akinek több családneve vagy keresztneve van, automatikusan az első lesz használva. (pl. Triff-Kádár Hajnal-Márta : triff.hajnal@puskastivadar.ro)

Minden beérkező levelet ellenőrzünk, majd válaszként küldünk egy felhasználónevet és egy jelszót (a jelszót majd meg kell változtatni az első bejelentkezés után), amelyekkel be lehet jelentkezni a GOOGLE-be és kezdhetik is használni a szolgáltatásokat és az applikációkat.

A meglévő fiókokkal kapcsolatos problémákat ugyancsak a fennebb megadott címre lehet küldeni. Amennyiben valakinek megszűnik a munkaviszonya az intézményünkkel, az általa használt e-mail fiók és minden hozzá tartozó adat hozzáférése fel lesz függesztve, majd törölve. Megkérünk mindenkit, hogy az igényelt postafiókon keresztül csak oktatással kapcsolatos tevékenységet folytasson.

 

Bemutató videók – tanároknak

 

 

 

Bemutató videó – tanulóknak

 

Kitartást és jó munkát mindenkinek!