Deschiderea anului școlar

posted in: Noutati | 0

Dragi elevi, părinți, stimați colegi,

Ne aflăm în fața unui nou început, o perioadă marcată de tot ce s-a petrecut în ultimele luni la nivel global, în care trebuie să respectăm întocmai anumite indicații, pentru a nu ne pune sănătatea în pericol, dar în care suntem cuprinși de emoția pășirii într-o școală nouă, de bucuria revederii, de faptul că putem continua demersul educativ stând față în față, cel puțin pentru moment, că putem folosi experiența din învățarea on-line pentru a avea succes în noul an școlar.

Elevilor din clasele a IX-a le spunem ,,Bun venit!” și le transmitem că ne bucurăm că au ales ca anii formării lor ca oameni, dar și ca specialiști într-un anumit domeniu să îi petreacă în școala noastră. De asemenea, elevilor mai mari le spunem că suntem fericiți să ne reîntâlnim, puțin mai mari, dar mai perseverenţi, mai responsabili în tot ceea ce vom întreprinde.

Mulțumim părinților și autorităților locale pentru ajutorul acordat și ne dorim sprijinul lor permanent pentru a realiza un puternic parteneriat școală – familie – comunitate.

Dragilor mei colegi le mulțumesc pentru tot eforul depus și le doresc sănătate, putere de muncă în activitatea plină de responsabilitate pe care o desfășoară în educația viitoarei generații.

An cu împliniri şcolare şi profesionale, cu bucurii şi gânduri bune, cu chibzuință și responsabilitate tuturor!

Director adjunct

Prof. Liliana Constantinescu

Deschiderea anului școlar

Anul școlar 2020-2021 va începe fără festivitatea de deschidere, elevii se vor întâlni cu diriginții la ora 9:00 în clase.

Elevii sunt rugați să consulte lista claselor AICI sau în avizierul școlii.

Lista clădirilor

  • A, B, C, D, E, F, G – Strada Pescarilor nr. 41
  • H – Strada Márton Áron nr. 1