Concursul de inginerie electrică Károly Simonyi

posted in: Noutati | 0

Concursul de inginerie electrică Károly Simonyi a fost anunțat pentru prima dată în 1991 pentru școlile din regiune. De atunci, din ce în ce mai multe școli au fost reprezentate în această competiție cu invitație în fiecare an. În 2010, Pécs a fost Capitala Culturală Europeană. Prin urmare, și cu ocazia împlinirii a douăzeci de ani, competiția a fost internaționalizată. Această tradiție a fost dusă de atunci și, pe lângă școlile maghiare, participă, pe bază de invitație, școli din orașele transfrontaliere: Révkomárom, Topolya, Sepsiszentgyörgy și Oradea. Suntem recunoscători pentru oportunitate.

Programe ample și concursul cu mai multe etape ne-au așteptat la Centrul Județean de Formare Profesională Baranya, Școala Tehnică și Profesională Károly Simonyi în perioada 18-21 mai 2022. Predarea sălii memoriale a profesorului Károly Simonyi la școală a fost un program special.

Școala noastră a fost reprezentată în competiție de Dávid Wolff din clasa a XA-a și Balázs András și Norbert Ferenc Sinka din clasa IX A profesională.

Aș dori să mulțumesc colegului meu Alpár Kelemen pentru că i-a încurajat și pregătit pe elevi și colegului meu Csaba Imre Jaksa pentru că i-a însoțit.

Szőke Ana-Maria

                                                                                                                                               Director